Tower Razlog
Език / language / Язык:    
+359 879 313 161    Понеделник - Петък: 8.00 - 17.00

Атракционна кула - гр.Разлог


Атракционна кула гр.Разлог се намира на върхът на хълм Голак с поглед на 360 градуса и с гледка към три планини и е обичано и посещавано място за разходка и отдих. Освен от местното население това възвишение се посещава и от гостите на града, желаещи да видят Разложката котловина "в шепата си". Всеки любител на природата ще се наслади на необятната гледка на планините Пирин, Родопите и Рила. Еко пътека „Стъпалата” в м. „Голак” с 54 места за отдих и почивка и 30 места за наблюдение, прави мястото още по-привлекателно. Най-атрактивният обект за разходка и отдих е 12-метрова кула за съзерцаване на Пирин, Рила и Родопите. Дизайнерски пейки, люлки и дървени шезлонги за отмора, уникални по своя характер „спирки” по билото на Голак.

Възложител:
Община Разлог
Местоположение:
Гр.Разлог , България
Период на реализация:
Февруари, 2014 г. – март 2015г.
Роля на „Винстрой“ ООД в проекта
Главен изпълнител

Характер на работите

Изкопи-машинен и ръчен
- Кофражни работи
- Армировъчни работи
- Направа на дървена конструкция
- Доставка и монтаж, метална конструкция

Някои технически характеристики
Височина 12 метра

В случай, че желаете да прегледате нашето удостоверение за добро изпълнение можете да го изтеглите от тук  

03ОТЗИВ

„Винстрой”ООД е наш надежден партньор,който показа висок професионализъм като изпълни договорените си задължения отговорно,в срок и съобразно установените стандарти в строителството. Със своя опит и потенциал „Винстрой” ООД е отличен партньор за съвместна работа в областта на строителството.

Кмет на Община Разлог 
/Инж.Красимир Герчев/

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline