Pirin Golf
Език / language / Язык:    
+359 879 313 161    Понеделник - Петък: 8.00 - 17.00

ОБЕКТ: Голф игрище - Редови къщи


Обектът представлява едноетажна, еднофамилна жилищна сграда с три спални помещения и две бани, дневна част с отворена кухня към нея и сервизни помещения. Непосредствена до входа, в отоплената част от сградата е осигурено място за паркиране на 1 автомобил в гараж и склад към него.
Дневната част – кът с камина и трапезария са решени като пространствена зона, която притежава поглед едновременно на юг и на север, съответно към Пирин и към голф игрището.
Големи тераси (покрита северна и открита южна) осигуряват прехода между двора и къщата.
Основната носеща конструкция над кота -0.04 се изпълнява /за всички външни стени/ от пространствени рамки от слепен дървен иглолистен материал, изготвени изцяло и готови за монтаж в заводски условия. На място стените се анкерират към предварително замонолитени метални планки към стоманобетонова конструкция. Всички стени /рамки/ в хоризонтална посока се захващат посредством метални шпилки, съобразно тяхната дължина.
Покривната носеща конструкция е от изцяло слепен дървен иглолистен материал , като топлоизолацията е разположена между ребрата с размери 8/14 см през 50 см осово с наклон 14%. Върху дъсчената обшивка е изпълнена рулонна битумна хидроизолация.
Всички дървени елементи преди техния монтаж са обработени с импрегнати и пожароустойчиви лакове, съгласно изискванията на служба Пожарна безопастност и спасяване /ПБС/.
Използваните естествени материали придават усещане за топлина и уют, необходими и желани от обитателите и характерни за сградите на „Пирин Голф Холидейз Клуб” Дограмата е PVC, остъклена с нискоемисионно стъкло. Сградата осигурява изискванията на инвеститора, както и необходимия за случая комфорт на обитаване, като същевременно е технически обеспечена с необходимите инсталации.
Параметрите за топлотехническа ефективност, изисквани от действащите разпоредби са постигнати с предвидените в проекта мерки за топлоизолация.


Възложител:
„БАЛКАНСТРОЙ” АД
Местоположение:
Гр.Разлог , България
Период на реализация:
Януари 2013г. – Декември 2013г.
Роля на „Винстрой“ ООД в проекта
Главен изпълнител

Характер на работите

- Зидарии
- Направа на дървена покривна конструкция
- Покриване покрив с керемиди
- Облицовки и настилки
- Топлоизолация и минерални мазилки
- ВиК инсталации
- Гипсокартон на лепене и конструкция
- Вътрешна ел.инсталация
- Латексово боядисване

Някои технически характеристики
Показатели:
УПИ 1545 м2
ЗП=307м2
Пл=21%
Кинт=0.2
Пл озел. = 68%

В случай, че желаете да прегледате нашето удостоверение за добро изпълнение можете да го изтеглите от тук  

03ОТЗИВ

Фирма „Винстрой”ООД гр.Разлог е изпълнявала СМР като подизпълнител на „Балканстрой”АД гр.Разлог на обект: ”Хотелски комплекс ”Темплиер-2” гр Банско” и „Голф игрище-Редови къщи” , ” Петзвезден хотел и Пирин 1”-гр.Разлог. Строителството бе извършено професионално,качествено и в срок,съгласно клаузите на сключения договор и в съответствие с нормативните изисквания.

Изп. Директор: „Балканстрой”АД 
/Йордан Каназирев/

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline