Хотелски комплекси
Език / language / Язык:    
+359 879 313 161    Понеделник - Петък: 8.00 - 17.00

Семеен хотел град Разлог


Сградата се състои от сутерен,партер,два типови етажа и мансарден етаж. В сутерена се помещават подземен гараж за пет коли,до който се достига посредством бетонова рампа,механа за 12 души,сауна,перално помещение,санитарен възел за мъже и жени. В контакта със земята е изпълнена хидроизолация два пласта „Воалит”. В сутерена е разположена и хладилна витрина а под хотелската стълбищна клетка - котелно и нафтово,които имат самостоятелен вход откъм рампата. Настилката в механата е изпълнена от каменни плочи, по стени-варова мазилка с цокъл от каменни плочи а тавана е обшит с дъсчена обшивка и дървени греди.

На партера е разположен ресторант за 32 души,както и кухня и миячно помещение. Настилката в ресторанта е гранитогрес, стени-гипсова шпакловка, таван-гипсокартон. В близост до рампата при входа на хотелското стълбище е изпълнена рецепция и санитарен възел.

На първия и втория етаж са разположени по четири стаи,с по две легла,всяка с баня.Пода в коридорите е гранитогрес, а в стаите ламиниран паркет,стените и таваните са с гипсова шпакловка. В мансардния етаж са разположени четири стаи,с по две легла, всяка с баня. На всеки хотелски етаж има обособен камериерски офис. Сградата е стоманобетонна, изпълнена като рамкова конструкция. Плочата,която е над подземните гаражи е изолирана и благоустроена с трева,цветя,алеи и дървени перли. Топлоизолацията е изпълнена с EPS 5см и силикатна мазилка. Фасадата на партерния етаж е облицована с врачански варовик. Покритието на покрива е от тегола, налепена върху дъсчена обшивка.

Възложител
:
ЕТ”Виолета Купенска”
Местоположение:
Гр.Разлог , България
Период на реализация:
Юни, 2005 г. – Юли, 2006г.
Роля на „Винстрой“ ООД в проекта
Главен изпълнител

Характер на работите
- Изкопи-машинен и ръчен
- Кофражни работи
- Армировъчни работи
- Тухлена зидария
- Зидария с газобетон
- Направа на дървена покривна конструкция
- Покриване покрив с керемиди
- Топлоизолации и минерални мазилки
- Прозоречна дограма
- Циментова замаска
- Вик Инсталации
- Ел.инсталации

Някои технически характеристики
Показатели:
РЗП= 1053 м2
ЗП=190м2
         
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline