Покриви
Език / language / Язык:    
+359 879 313 161    Понеделник - Петък: 8.00 - 17.00

Покривни Конструкции


Ремонт на покриви и хидроизолация


Винстрой ООД предлага всички видове покривни ремонтни дейности и Изграждане на нови покриви. Нашата фирма се старае за коректно отношение към всички клиенти и качествено изпълнение на всички задачи. Фирмата ни предлага дългосрочна гаранция от 5 до 15 години. Подписване на фирмен договор с описание на всички ремонтни дейности в него срок за изпълнение на задачата и гаранциония срок в него!

Ние разполагаме с екип от специалисти във тенекеджийските услуги. Надежден монтаж и гаранционно обслужване. Уникална система на окачване с вътрешни скрити скоби, също тека изработваме всякъкви обшивки от ламарина, медна, пластифицирана, поцинкована.

Свържете се с нас и веднага ще отговорим на вашите въпроси. Фирмата поема частни жилищни сгради ( къщи, вили, панелни блокове, кооперации и др) също така поема държавни административни згради (училища, детцки градини, читалища, клонове на банки, офиси и др.).
Ремонт на покриви
По обектите, които обслужваме работи високо специализиран екип. Бригадата ни има богат опит в цялостните ремонти на покриви.


Запитване
Изграждане на нови покриви
Направа на нови висококачествени покривни констриции. Новият покрив видимо се отличава с качествено изпълнение, което ни дава възможност за подаване на дългогодишна гаранция.

Запитване
Хидроизолация на покриви
Хидроизолация на плоски покриви, сутерени, ундаменти/основи на жилищни и административни сгради.


Запитване
Поставяне на улуци
Екипът ни се е специализиран в поставянето и подмяната на всякакви видове улуци и водосточни тръби.

Запитване
Надграждане на тавански стаи
Разкриване и почистване на сара конструкция, надзид на постройката, Полагане на греди и наковаване на дъсчена ламперия.

Запитване
Тенекеджийски услуги за покриви
Предлагаме: Подмяна на капандури, Обшиване на комини, Обшиване на бордове, Подулучни и надулучни поли.

Запитване

Полезна информация за ремонт на покриви


Какво представлява покривът?
Покривът е горното покритие на сградите, което предпазва вътрешността от дъжд и сняг. Традиционно в строителството на къщи в България се използва класическа дървена покривна конструкция.
Препокриване на стари покриви
Голяма част от сградите на производствените фирми, търговски и транспортни складове, различни селскостопански и други постройки, когато са вече на възраст се нуждаят от основен ремонт.
Защо да ремонтирам покрива си?
Сигурността на Вашия дом е достатъчно основателна причина да подмените стария напукан и изгнил покривен материал (керемиди, летви, греди).
Откъде да започна с ремонта на покрива?
За да сте сигурни, че дървената конструкция на Вашия покрив отговаря на всички изисквания, че дървеният материал (греди и летви) не са изгнили или износени, потърсете помощта на специалист!
Хидроизолация на покрив - Битумна или Мазана?
Когато се наложи ремонт на покрива, често се налага избор на хидроизолация между обмазна хидроизолация, и битумна хидроизолация. И двата вида хидроизолации имат своите положителни качества, но имат и някои недостатъци.
Какво ще спестя след ремонт на покрива?
Традиционно покривите в България не са топлоизолирани или не са достатъчно добре топлоизолирани. Доказано е, че 20% до 30% от топлинните загуби на еднофамилна или двуфамилна къща се дължат именно на покривната конструкция.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline